scanomed fejlec oktatas

Oktatás

 

A ScanoMed kiemelt fontosságúnak tartja a jövő szakembereinek képzését. Ez irányú törekvése a Debreceni központ épületének kialakításában is tükröződik.
A 25 fős oktatási kabinet az egyéni számítógépes csatlakozási lehetőséggel, a professzionális kivetítővel, a kis könyvtárral és az olvasóval megteremti a feltételét a gyakorlati/számítógép alapú szakmai közép- és felsőfokú képzések szervezésének. A 10 fős, elegánsan berendezett, kivetítővel felszerelt tárgyalóban lehetőség van meetingek, szakmai megbeszélések, videokonferenciák lebonyolítására. Az oktatói kabinetben vezeték nélküli internet elérés is biztosított.

A ScanoMed együttműködik a DE OEC Nukleáris Medicina Intézet által szervezett magyar és angol nyelvű graduális oktatásban is. Az Intézet által szervezett posztgraduális képzésekhez szükség esetén helyszínt és/vagy számítógépeket biztosít, szakmai körökben is elismert munkatársai előadásaikkal, gyakorlati bemutatókkal színesítik, gazdagítják a képzés programját.
Ugyanakkor a ScanoMed önállóan is szervez képzési programokat nemcsak hazai, hanem nemzetközi érdeklődők számára is. A világ minden tájáról évente többször érkeznek vendégek a laboratóriumba, akik egy-egy új technológia bevezetéséhez kérnek szakmai támogatást, vagy tudásukat szeretnék elmélyíteni egy-egy problémás témakörben. Az ilyen irányú képzési programok mindig teljesen illeszkednek az érdeklődő előzetesen felmért igényeihez, elvárásaihoz, és lehetőséget biztosítunk időben és témakörben is személyre szabott képzési program összeállítására is.

Jelenleg folyamatosan elérhető képzési programunk

Amennyiben érdeklődik a programjaink iránt vegye fel a kapcsolatot a ScanoMed vezetésével.

A ScanoMed Kft. mindkét központjában a megfelelő óvintézkedések betartásával a PET-CT vizsgálatok továbbra is zavartalanul folynak.

 

A ScanoMed Kft. Debreceni Központjában ismét fogadjuk betegeinket általános izotóp és hibrid képalkotó vizsgálatokra.

 

Az ellátás biztonsága, és a járványveszély csökkentése érdekében szigorú vizsgálati protokollt, továbbá számos megelőző intézkedést vezettünk be pácienseink és dolgozóink egészségének védelmére:

 

  • Kérjük, az előjegyzett vizsgálati időpontokra ne korábban, hanem pontosan érkezzenek, és a vizsgálat után minél hamarabb hagyják el az egészségügyi intézményt.
  • Az inaktív várókban csak azok tartózkodhatnak, akiknek az időpontja 15-20 percen belüli, továbbá a betegszállítóval érkezők.
  • Kérjük, dolgozóink és a többi páciens megóvása érdekében kísérő nélkül érkezzen! A vizsgálatra érkező betegek – és csak azok – mellett, akik mozgásában, vagy egyéb okból indokoltan segítségre szorulnak, a vizsgálat időtartamára és a váróban tartózkodásra 1 fő kísérő lehet jelen. A további hozzátartozókat megkérjük, hogy a Klinikák területén kívül várakozzanak.
  • A betegvárókban biztosítjuk a várótermi zsúfoltság elkerülését, kérjük, a várakozás során a betegek minél távolabb próbáljanak egymástól elhelyezkedni.
  • A bejáratnál kézfertőtlenítőt helyeztünk el, amelynek használata – mindannyiunk érdekében – minden látogatónknak kötelező.
  • A maszk viselése kötelező a Klinika területén (és a vizsgálatok során is), így intézetünkben is.
  • A vizsgálat előtt testhőmérséklet-mérés történik, illetve tünetek alapján tájékozódunk potenciális fertőzöttségéről. Ha kollégánk fertőzésre gyanúsnak ítéli, a vizsgálat előtt koronavírus szűrővizsgálat eredményét kérheti Öntől.
  • Ha koronavírus-fertőzésre utaló tüneteket (például láz, köhögés, légszomj stb.) tapasztalt magán vagy az Önnel egy háztartásban élő hozzátartozóján, illetve az elmúlt 14 napban külföldön járt vagy más okból felmerül a fertőzés gyanúja, kérjük, a lehető leghamarabb mondja le időpontfoglalását.
  • Az elkészült leletek személyes átvételi lehetősége, valamint a személyes vizsgálati időpontkérés továbbra is szünetel. A leleteket minden esetben postázzuk az Ön által megadott címre.

 

Az előjegyzett vizsgálatokon kívül kérjük a személyes megjelenés mellőzését! Intézetünkben telefon ügyelet működik, minden a vizsgálatokat érintő kérdéssel, orvosi konzultáció igényével keressék kollegáinkat. A telefonvonalak leterheltsége miatt, azonban kérjük, kérdéseiket lehetőleg az alábbi e-mailen fogalmazzák meg: info@scanomed.hu

 

Köszönjük megértését és együttműködését!

 

2020.05.07.